Ovako je Jelena Karleuša čestitala rođendan Ani Nikolić

Izvor: Story, 30.Sep.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Jelena Karleuša čestitala rođendan Ani Nikolić

Ana Nikolić je u subotu proslavila svoj 36. rođendan, a njena koleginica Jelena Karleuša joj je tom prilikom čestitala na sopstven, šokantan način.

Jelena Karleuša i Ana Nikolić, foto: Story arhiva

Jelena i Ana su, kako je već poznato javnosti, veoma dobre prjateljice.

Jelena je samo za >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << magazin Story progovorila o gubitku bebe. Ceo intervju, možete pročitati OVDE.

Za razliku od Jelene koja ima srećnu porodicu, Ani nikako da se nasmeše zvezde i da se skrasi pored nekog.

Zbog toga joj je Jelena uputila čestitku na račun njenog ljubavnog života.

Kako Jelena bodri Anu Nikolić, pogledajte OVDE.

- Da je zaobiđu svi muški skotovi koji se lepe na nju i prave marketing na njenom imenu! Svi ti šatro biznismeni, šatro sportisti… Ni jedan je ne zaslužuje. Treba joj jedan dobar, zdrav i prav čovek, sposoban i uspešan! Ali i sto bi moj drug Zoki rekao, treba joj jedan zidarski k****! Da ne pomisli na drugog, da joj napravi troje dece i da je drži kao malo vode na dlanu! Ne ovi majmuni koji zarad nje dobijaju naslovne strane - rekla je Jelena Karleuša za portal Tračara.

Izvor: Pulsonline
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Story...






Povezane vesti

POTPUNI HIT: Karleuša Ani Nikolić za rođendan poželela “zidarski ku*ac”!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Sep.2014

- Nijedan je ne zaslužuje. Treba joj jedan dobar, zdrav i prav čovek, sposoban i uspešan! - kaže plavokosa pevačica..Pop pevačica Jelena Karleuša ne krije da obožava koleginicu Anu Nikolić. Plavuša je nedavno javno čestitala Ani rođendan i poželela joj, ni manje, ni više, “zidarski...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.