Neobičan stajling: Jelena Karleuša u Zvezdama Granda prekrila lice! FOTO

Izvor: Svet plus, 05.Okt.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobičan stajling: Jelena Karleuša u Zvezdama Granda prekrila lice! FOTO

Pop diva Jelena Karleuša na snimanju nove emisije Zvezde Granda došla je sa novim modnim detaljem koji joj je prekrio lice! Umesto provokativne haljine, pevačica je na sebi imala majicu i šorts!

Popularna pevačica Jelena Karleuša na snimanju emisije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Zvezde Granda ponovo je šokirala sve svoje fanove, kao i fanove popularnog muzičkog takmičenja. Umesto provokativne haljine, diva je na sebi imala modni detalj koji joj je prikrivao lice! U opisu fotografije koje je postavila na društvenim mrežama, Karleuša je objasnila da joj je to omiljena maska za lice.

Pre nego što se bude emitovala ova epizoda, pogledajte kako je izgledala pevačica:

Psssssst 󾍔󾍕󾍔 ;)

Posted by Marija Serifovic on понедељак 5. октобар 2015.

Today...😎(and my very old and favorite face mask)

A photo posted by Jelena Karleuša /JK OFFICIAL (@karleusastar) on Oct 5, 2015 at 11:38am PDT

Od sada portal Svet Plus možete pratiti i na Viber-u!

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Neobičan stajling: Jelena Karleuša u Zvezdama Granda prekrila lice!

Izvor: Svet plus, 05.Okt.2015

Pop diva Jelena Karleuša na snimanju nove emisije Zvezde Granda došla je sa novim modnim detaljem koji joj je prekrio lice! Umesto provokativne haljine. pevačica je imala majcu i šorcu!..Popularna pevačica Jelena Karleuša na snimanju emisije Zvezde Granda ponovo je šokirala sve svoje fanove, kao...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.