Ljubav: Jelena Karleuša i Duško Tošić zaljubljeni kao prvog dana! FOTO

Izvor: Svet plus, 23.Jul.2016, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav: Jelena Karleuša i Duško Tošić zaljubljeni kao prvog dana! FOTO

Popularna pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Duško Tošić u srećnoj su zajednici već 10 godina, a fotografijom koju je objavila na instagramu, pokazala je da se vole kao prvog dana.

Jelena Karleuša i Duško Tošić skoro svakodnevno izjavljuju jedno drugom ljubav putem društvenih mreža, a poslednja u nizu fotografija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koju je pevačica objavila izazvala je oduševljenje njenih pratilaca na društvenoj mreži instagram, koji su komentarisali da je ta slika njih dvoje možda jedna od najlepših koju su videli. Iako bi mnogi rekli da posle 10 godina zajedničkog života, ljubav ne može da bude kao što je bila prvog dana, ovaj popularni par to demantuje.

He looked at her the way all girls wanted to be looked at ...

A photo posted by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 22, 2016 at 12:52am PDT

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.