Karleuša zamolila majku da jede kod kuće, a ne kod Lee Kiš!

Izvor: Tracara.com, 24.Nov.2014, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša zamolila majku da jede kod kuće, a ne kod Lee Kiš!

Nema hrane za majka Divnu na televiziji! (foto: Facebook) Nekadašnja učesnica rijalitija Veliki brat i Akademija debelih, voditeljka Divna Karleuša ove nedelje bila je gošća Lee Kiš na TV Pink. Divna je otkrila kakav joj je savet ćerka dala pre nego što je krenula na snimanje emisije u kojoj se poznati gosti više najedu, nego što se ispričaju. “Jelena me je zamolila da jedem pre snimanja emisije. Rekla mi je: ‘Mama, samo ti jedeš kad odeš tamo, nemoj da se brukaš’”, ispričala je uz osmeh Divna.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Veliki Brat,   Akademija debelih

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Divna Karleuša: Jelena me zamolila da je ne brukam

Izvor: Story, 24.Nov.2014

Nekadašnja voditeljka i novinarka Divna Karleuša otkrila je šta joj zamera ćerka...Divna Karleuša, foto: Facebook..Majka Jelene Karleuše, Divna Karleuša, gostovala je u emisiji Lee Kiš i tom prilikom otkrila detalje iz svog privatnog života...Životnu priču Divne Karleuše, pročitajte OVDE...Divna...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.