Karleuša rekla takmičarki da je kao VESELO TELE koje je izašlo PRED KLANJE, ona se rasplakala i onda joj BRUTALNO uzvratila pred svima! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Apr.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša rekla takmičarki da je kao VESELO TELE koje je izašlo PRED KLANJE, ona se rasplakala i onda joj BRUTALNO uzvratila pred svima! (VIDEO)

Takmičarke Nilvesa Hajdarević i Dragica Zlatić nisu se večeras dopale Jeleni Karleuši, koja je bila surovo iskrena kada je komentarisala njihov nastup u "Zvezdama Granda".

- Fascinirana sam gomilom gluposti koje su izrekli moji članovi žirija, ispraviću sve što su rekli. Nilvesa, ti si bolja pevačica od Dragice Zlatić. Ti si lošija riba od Dragice Zlatić. Nilvesa, ti imaš lošiji stajling od Dragice >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Zlatić, tačka! Nilvesa, ti si bila večeras kao veselo tele koje je izašlo pred klanje, a ne zna šta ga čeka - rekla je Jelena Karleuša, ali ni to nije bilo sve.

Printskrin: Zvezde Granda

- Nilvesa, Šemsa Suljaković kida kako peva, ona spada u onu poludžibersku varijantu, ali to je original, ti si bila samo džiberska varijanta, bez onoga što ima Šemsa - dodala je Karleuša, a onda se obratila prvoj takmičarki.

- Dragice, top stajling, top si riba! Pametna si, ali si definitvno najgori pevač u ovom takmičenju. Nilvesa, uči kako lošiji pevač pokupi glasove, zato što je ona pametna kao što jeste, razume. Nilvesa, uči od nje, opasan je igrač. Ovde samo opasni prolaze, a ne veseli telići. Vi biste ublile tele, a ja bih tele poštedela. To je metafora! - objasnila je Jelena.

Printskrin: Zvezde Granda

- To je samo njeno mišljenje, znam da nisam tele - rasplakala se takmičarka zbog ovih komentara, a Karleušu ni to nije smekšalo.

- I treba da plače! - rekla je, a Marija Šerifović se nije složila sa njom da je Dragica najgora pevačica, pa joj je poručila da je bezobrazna.

Printskrin: Zvezde Granda

- Dragica je neko ko će biti zvezda, neko ko nije najbolja pevačica - završila je Jelena.

Pogledajte duel Dragice i Nilvese (premotajte na 1:03:10):



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karleusa rekla takmicarki da je kao VESELO TELE koje je izaslo PRED KLANJE ona se rasplakala i onda joj BRUTALNO uzvratila pred svima (FOTO)

Izvor: medio.rs, 16.Apr.2017

- Ovde samo opasni prolaze, a ne veseli telići. Vi biste ublile tele, a ja bih tele poštedela - rekla je Jelena Karleuša bez dlake na jeziku u "Zvezdama Granda"

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.