KONAČNO progovorila: Sajsi MC objašnjava zašto nije došlo do dueta sa JK!

Izvor: Svet, 22.Jun.2017, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO progovorila: Sajsi MC objašnjava zašto nije došlo do dueta sa JK!

Jelena Karleuša i Sajsi MC trebalo je da snime duet “Lokal Beogradizam”, ali od toga nije bilo ništa. Kontroverzna reperka ipak je zapevala sa Severinom u hitu “Silikoni”, a “Lokal Beogradizam” objavila je kao solo pesmu.
Sajsi je posle godinu dana konačno progovorila zašto nije došlo do saradnje sa JK.
“Zadovoljna sam tom famom. Da sam planirala, ne bih to uspela da isplaniram ni u najluđim snovima. Naravno da poštujem Karleušu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ona bira takvu igru. Sve vreme sam bila korektna u odnosu sa njom. Pesma Lokal Beogradizam je pisana za duet sa njom, međutim, ona je objavila refren, a to nije bilo baš okej. Nije me pitala, a to je moje intelektualno delo. Poznato je da ona radi šta hoće. Nakon nekog vremena pozvala me je Seve. Nisam ničije vlasništvo. Severina, koja je jedna predivna osoba, ponudila mi je saradnju, a to se naravno ne odbija. Jelena se tu naljutila. Karleuša je sve vreme nekako radila na mojoj strani. Mirna sam, ali ako me neko zakači… Njoj hvala, poštujem je… To je to… Jednostavno, nije snimila dugo svoj deo za duet. Ja moram da radim. Nije bilo fer da očekuje da ja čekam, da ona drži monopol nada mnom. Posao je posao, moram da idem dalje. Seve je Seve, j*biga”, rekla je Sajsi.
Kada je čula duet Sajsi i Severine, Jelena ih je počastila sa nekoliko tvitova:

Zatim je još jednom rekla da sa Sajsi više neće saradjivati:

Svetsvet
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Severina

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Lokal Beogradizam: Sajsi MC konačno ispričala sve o Jeleni Karleuši i Severini

Izvor: Tracara.com, 23.Jun.2017, 10:00

Prošle godine podigla se velika prašina oko najavljene saradnje između Jelene Karleuše i Sajsi MC do koje nikada nije došlo jer je pop diva odložila rok za objavu novog albuma za godinu dana, a uzrok tome je bila odluka mlade reperke da snimi duet sa regionalnom zvezdom Severinom, nakon...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.