KARLEUŠA PODUČAVA VIKI: Dosadna si, nikada nećeš biti zla kučka!

Izvor: Kurir, 14.Feb.2016, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUŠA PODUČAVA VIKI: Dosadna si, nikada nećeš biti zla kučka!

Tokom pevačkog programa "Zvezde Granda" Jelena Karleuša i Viki Miljković su se našle u raspravi kada su ocenjivale takmičarke Antonelu Barbu i Eminu Islamović.

Pre nego što je počela da ocenjuje pevanje devojaka, Viki je rekla kako joj nije ni malo lako jer se saoseća sa njima. Tada se u priču ubacila Jelena koja je rekla kako Miljkovićeva glumi dobrotu dok je ona predstavljena kao loša.

"Ti si toliko dobar čovek, a ja sam jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zlo stovrenje koje maltrertira kandidate", rekla je Jelena.

"Neću vas ja mnogo hvaliti, nije bilo idealno ni kod jedne ni kod druge", istakla je Viki i nastavila priča o pevanju takmičarki. Ona je naglasila da prvi put sluša devojke dok je Jelena sve vreme prevrtala očima i govorila da je Viki dosadna.

"Jel znaš šta znači boring(dosadan) na engleskom? Ne znaš, ne znaš", ponavljala je Jelena i dodala je na engleskom da Viki nikada neće biti zla kučka.

"Okej ja sam dosadna", rekla je Viki koja nije mogla da dođe do reči a onda se predomislila.

"Nije dosadno nego kaže ovako...", odbrusila je Miljkovićeva koja je na kraju ipak odustala. "Neću ništa više da kažem!" završila je pevačica ljutito.

foto: Printskrin/Prva

Podsetimo, Karleuša i Viki su se do sada našle u sukobu, kada je Jelena izvređala Miljkovićevu rekavši za sebe da je zvezdetina u odnosu na nju, kao i da je razlika između njih dve kao između "ferarija" i "trabanta".

Autor: EPK
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Zvezde granda

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KARLEUSA PODUCAVA VIKI Dosadna si nikada neces biti zla kucka

Izvor: medio.rs, 14.Feb.2016

Tokom pevačkog programa "Zvezde Granda" Jelena Karleuša i Viki Miljković su se našle u raspravi kada su ocenjivale takmičarke Antonelu Barbu i Eminu Islamović...Pre nego što je počela da ocenjuje pevanje devojaka, Viki je rekla kako joj nije ni malo lako jer se saoseća sa njima. Tada se u...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.