KARLEUSA PODUCAVA VIKI Dosadna si nikada neces biti zla kucka

Izvor: medio.rs, 14.Feb.2016, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUSA PODUCAVA VIKI Dosadna si nikada neces biti zla kucka

Tokom pevačkog programa "Zvezde Granda" Jelena Karleuša i Viki Miljković su se našle u raspravi kada su ocenjivale takmičarke Antonelu Barbu i Eminu Islamović.

Pre nego što je počela da ocenjuje pevanje devojaka, Viki je rekla kako joj nije ni malo lako jer se saoseća sa njima. Tada se u priču ubacila Jelenakoja je rekla kako Miljkovićeva glumi dobrotu dok je ona predstavljena kao loša. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<

"Ti si toliko dobar čovek, a ja sam jedno zlo stovrenje koje maltrertira kandidate", rekla je Jelena.

"Neću vas ja mnogo hvaliti, nije bilo idealno ni kod jedne ni kod druge", istakla je Viki i nastavila priča o pevanju takmičarki. Ona je naglasila da prvi put sluša devojke dok je Jelena sve vreme prevrtala očima i govorila da je Viki dosadna.

"Jel znaš šta znači boring(dosadan) na engleskom? Ne znaš, ne znaš", ponavljala je Jelena i dodala je na engleskom da Viki nikada neće biti zla kučka.

"Okej ja sam dosadna", rekla je Viki koja nije mogla da dođe do reči a onda se predomislila.

"Nije dosadno nego kaže ovako...", odbrusila je Miljkovićeva koja je na kraju ipak odustala. "Neću ništa više da kažem!" završila je pevačica ljutito.

Podsetimo, Karleuša i Viki su se do sada našle u sukobu, kada je Jelena izvređala Miljkovićevu rekavši za sebe da je zvezdetina u odnosu na nju, kao i da je razlika između njih dve kao između "ferarija" i "trabanta".
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.