Jelena Karleuša u najprestižnijem časopisu na svetu! FOTO

Izvor: Svet plus, 25.Maj.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša u najprestižnijem časopisu na svetu! FOTO

Nakon što je Jelena Karleuša dospela u svetske medije zbog otovrenog sukoba koji je imala sa Kim Kardašijan, popularna pevačica osvanula je i u najprestižnijem američkom magazinu "People".

Iako je preko noći dospela u svetske medije zbog sukoba koji je imala sa Kim Kardašijan, Jelena Karleuša ovog puta pohvalila se putem društvene mreže Tviter, da je njena fotografija dospela >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i u najprestižniji magazin "People".

"Onokad listaš "People" i ugledaš svoju sliku"; napisala je Jelena uz postavljenu fotografiju.

#onokad listaš @people i ugledaš svoju sliku... In @people <3 pic.twitter.com/608OxBGGIZ

— Jelena Karleusa (@karleusastar) May 25, 2015

Nakon što se pohvalila fotografijom iz časopisa, Jelena je dodala da se neće smiriti dok ne izađe i na naslovnoj strani "Vogue-a". S obzirom da je u poslednje vreme, veoma zaitrigirala svetsku javnost, verujemo da će joj se želja uskoro ispuniti.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.