Jelena Karleuša spremila spektakl za finale Zvezde Granda!

Izvor: Svet plus, 27.Jun.2017, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša spremila spektakl za finale Zvezde Granda!

Jelena Karleuša spremila je pravi spektakl za svoje fanove na finalu Zvezde Granda, kada će posle pet godina predstaviti dve nove pesme.

Pop diva je, kako se šuška, uložila više od deset hiljada evra za performans kojim će ispratiti premijeru dve nove pesme - duet sa Acom Lukasom i Azisom. Najpopularnija članica ovog muzičkog takmičenja sprema pravi spektakl. Publika od pesama "Bankina" koju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je snimila s kolegom iz žirija, i "Ostavljam te", koju je otpevala s muzičkom zvezdom iz Bugarske, očekuje mnogo, pa JK smatra da i njihova promocija mora da zatalasa estradu.

- U finalnoj večeri biće izvedene dve moje nove pesme, to su produkcijski dva vrlo skupa i složena nastupa, kakve naša televizijska publika do sada nije imala prilike da vidi na našim prostorima. Jedva čekam sredu - rekla je Jelena.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.