Jelena Karleuša ponovo održala lekciju Viki Miljković (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 23.Mar.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša ponovo održala lekciju Viki Miljković (VIDEO)

(foto: Instagram/viki_miljkovic/karleusastar) U najavi emisije Zvezde Granda, koju ćemo premijerno gledati u subotu, Jelena Karleuša je uporedila ekipu okupljenu oko ovog takmičenja sa fudbalerima prve lige, pa je tako za sebe rekla da je Ronaldo, a da Aca Lukas i Marija Šerifović mogu oboje da budu Mesi, dok za Viki Miljković, naravno, nije imala visoko pozicioniranu titulu. “Imamo i onog sakupljača lopti >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << nebitnog”, rekla je ona pokazujući na Viki, koja je pokušala da se usprotivi rečima: “Mi ovde imamo samozvanog Ronalda, kao što imamo samozvanu divu.” “Ja sam diva zato što sam ja svetska zvezda, koja se pojavljuje u svetskim medijima, a ti ne možeš da se pojaviš ni u šabačkom tržnom centru, da eventualno otpevaš nešto ispred. Nemoj više ikada da si dala sebi pravo da se obratiš divi, a da je ne pitaš da li moraš da joj persiraš ili da budete na per tu”, stavila je Jelena tačku na raspravu.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Sukob ko zna koji po redu! Viki: Ti si samozvala diva! Jelena: Ja sam svetska zveda, a ti ne možeš da pevaš ni u šabačkom tržnom centru! (video)

Izvor: Svet, 23.Mar.2017

Jelena Karleuša i Viki Miljković ušle su u novi sukob, ko zna koji po redu. Ovog puta nastala je opšta frka na snimanju, pa se ni sam Saša Popović nije snašao, već je pretilo da će se plafon urušiti od galame.. Jelena je tokom komentarisanja jednog od kandidata navela da je veoma važno ko...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.