Jelena Karleuša poljubila Vesnu Zmijanac u usta!

Izvor: Svet plus, 09.Okt.2015, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša poljubila Vesnu Zmijanac u usta!

Na snimanju nove emisije Zvezde Granda, Jelena Karleuša ne prestaje sa iznenađenjima. Ovog puta, ni manje, ni više, poljubila je Vesnu Zmijanac u usta.

Najdirljivi susret na snimanju nove emisije Zvezde Granda bio je između Jelene Karleuše i Vesne Zmijanac. "Ona je bila i ostala moj veliki idol, prvenstveno kao čovek a onda i kao umetnik sa najvećim srcem, i najdivnijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << glasom i pesmama koje ja obožavam", rekla je Jelena za emisiju "Exkluziv".

Nakon pohvala upućen na račun Jeleninog pevanja, Vesna je otkrila da je za talenat ćerke tada čuvene voditeljke Divne Karleuše, čula na radio Beogradu. "Mnogi žive u zabludi kada je Jelenino pevanje u pitanju, i mnogi misle da je to što oni sada čuju to to i da ona ne zna drugačije. Jelena je pre svega bila izvorni pevač i to je odlično radila", hvalila je Vesna svoju koleginicu.

Ove pohvale koje su koleginice uputile jedna drugoj, dokaz su da prijateljstva na estradi cvetaju.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.