Jelena Karleuša o suprugu i ćerkama: Ja sam veštica sa rogovima!

Izvor: Story, 23.Nov.2014, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša o suprugu i ćerkama: Ja sam veštica sa rogovima!

Jelena Karleuša otkrila je ko je stroži kada je vaspitanje ćerkica u pitanju

Jelena Karleuša sa porodicom, foto: Instagram

Pop diva Jelena Karleuša otkrila je da je ćerkama ona znatno veći autoritet u odnosu na supruga Duška Tošića.

- On bukvalno ne zna da kaže ne, pa ja pokušavam da održim neki red i zakon. Tako ja ispadam veštica sa rogovima, dok je on tata >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koji dozvoljava sve - rekla je JK za emisiju Exluziv.

Jelena je sa fanovima podelila i jednu anegdotu iz vrtića.

- Vole da izgovaraju prezime Karleuša i onda kada dođem po njih u vrtić, one istrče na jednim stepenicama i govore Jelena Karleuša i tako me brukaju pred vaspitačicom - ispričala je uz osmeh Jelena.

Jelena Karleuša javno je progovorila o plastičnim operacijama, detaljnije OVDE.

Kako je još ispričala, Nika je ranije htela da bude vozač kamiona i fudbalerka, dok sada ima ambiciju da bude veterinarka. S druge strane, starija ćerka Atina želi da bude pevačica, ali za sada ne želi da peva pred svojom mamom.

Izvor: Opera17

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.