Jelena Karleuša na Evrosongu, šta mislite?

Izvor: Story, 27.Sep.2014, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša na Evrosongu, šta mislite?

Pevačica na Twitteru pitala javnost šta misli o njenom predstavljanju Srbije na takmičenju.

Jelena Karleuša, foto: Facebook

Nakon što je RTS saopštio da se Srbija vraća učešću u najvećem evropskom muzičkom takmičenju, naša pop zvezda ponudila se da upravo ona bude naš predstavnik iduće godine, te je putem društvenih mreža upitala fanove šta misle o toj ideji.

- JK na Evrosongu, šta mislite? – napisala je popularna >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << JK, što je izazvalo burne reakcije fanova.

Otkad je Srbija debitovala kao samostalna nacija na takmičenju, najveći uspeh ostvarila je upravo te premijerne godine Marija Šerifović. Njena Molitva donela je Srbiji pobedu 2007. godine, pa je Eurosong 2008. održan u Kombank areni. Tada je za Srbiju pevala Jelena Tomašević, čije je Oro završilo na šestom mestu.

Sledeći je bio Marko Kon 2009, čija Cipela nije ni stigla do finala, što je za Srbiju bio svojevrsni rekord. Naredne godine Milan Stanković je bio 13. sa pesmom Ovo je Balkan.

Nina je 2011. pevala pesmu Čaroban i plasirala se na 14. mesto, a 2012. je Željko Joksimović sa pesmom Nije ljubav stvar bio treći.

Moje 3, bend sastavljen od učesnica takmičenja Prvi glas Srbije 2013. je sa pesmom Ljubav je svuda drugi put koštao Srbiju finala. Ove godine, RTS je odlučio da zbog finansijske situacije ne učestvuje u takmičenju.

Izvor: Mondo
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Twiter

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Karleuša na Eurosongu?

Izvor: 24sata, 28.Sep.2014, 14:36

Pevačica na Twitteru pitala javnost šta misli o njenom predstavljanju Srbije na takmičenju...Srbija se vraća na Eurosong, saopštio je nedavno RTS, ali još nije poznato kako će biti odabran predstavnik za sledeću godinu, prenosi Alo...Ponudila se Jelena Karleuša, koja je na Twitteru napisala...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.