Jelena Karleuša brutalno isprozivala Severinu! FOTO

Izvor: Svet plus, 12.Avg.2016, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša brutalno isprozivala Severinu! FOTO

Jelena Karleuša definitivno više ne krije svoju netrpeljivost prema Severini Kojić, te je na društvenoj mreži Tviter odlučila da odgovori na izjavu njenog menadžera koji je naveo da je srpska diva ljubomorna na koleginicu iz Hrvatske.

Nakon što je Jelena Karleuša iznela svoje javno mišljenje o Severininoj novoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pesmi "Silikoni", menadžer atraktivne splićanke u hrvatskim medijima dao je izjavu, kako je srpska diva ljubomorna na suprugu Igora Kojića. Njegova rečenica, veoma je iznervirala Karleušu, koja je odlučila da im u svom stilu odgovori: "Da li je to Severina počela da plaća pojedine hrvatske medije da s*ru po meni zbog nje? Sestro, bolje plaćaj preglede na YT ili ćuti i puši", napisala je na Tviteru Jelena.

Da li je to Severina počela da plaća pojedine hrvatske medije da seru po meni zbog nje? Sestro, bolje plaćaj preglede na YT ili ćuti i puši.

— Jelena Karleusa (@karleusastar) August 11, 2016
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.