Jelena Karleuša, Didi Janković i J Lo: Tri dame i jedan seksi kombinezon, kome najbolje stoji? (FOTO)

Izvor: Story, 23.Nov.2015, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša, Didi Janković i J Lo: Tri dame i jedan seksi kombinezon, kome najbolje stoji? (FOTO)

Dijana Janković, Jelena Karleuša i Dženifer Lopez ponele su isti kombinezon, a nas zanima u čijoj režiji vam se najviše dopada

Dženifer Lopez, foto: AP

Poznato je da se i Jelena Karleuša i Dijana Janković oblače u skladu sa svetskim trendovima, kao i da su neretko zapažene u autfitima koje nose najveće trendseterke današnjice.

Zavirite u luksuznu vilu Jelene Karleuše >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << (FOTO)

Ovaj put su se naše poznate dame pojavila u kombinezonu neobičnog desena koji je ponela i svetska zvezda Dženifer Lopez na dodeli American Music Awards-a.

U korak sa trendovima: Dijanu Janković iskopirala urednica Vogue-a (FOTO)

Kombinezon koji deluje kao da su iscrtani tribali po goloj koži ističe sve ženske atribute, a nas zanima kome po vašem mišljenju najbolje stoji?

A photo posted by DIDI (@dijanajankovic) on Nov 23, 2015 at 3:03am PST
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.