Jelena Karleuša: Da ne živim na Balkanu bila bih gola 24 sata dnevno!

Izvor: Press, 17.Sep.2014, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Karleuša: Da ne živim na Balkanu bila bih gola 24 sata dnevno!

Kontroverzna zvezda je u priči o ženskim telima kao objektima prilagođenim masovnom muškom ukusu, istakla:
- Smatram da nema ničeg lepšeg i slobodnijeg od golog ženskog tela. Da ne živim na Balkanu, verovatno bih 24 sata bila gola i tako šetala scenom i ulicom, ali, na žalost, živim u svetu u kojem postoje malograđanske stege, pa čak i kada je reč o nama umetnicima.
Karleuša je, između ostalog, progovorila i o tome kako je njen suprug Duško Tošić uznapredovao i od >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << otvorenog postao, kako kaže prikriveni homofob:

 
- To je prvi korak. Mi u Srbiji kažemo: “Misli, brate, kako hoćeš, ali nemoj da smetaš drugome da bude ono što želi”.  Ja sam Duška upoznala kad je imao 21 godinu, a uskoro će napuniti 30, sazreo je u međuvremenu. Muškarac se može itekako lepo da se prevaspita ako je žena uporna. 
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KARLEUSA-Bila-bih-gola-24-sata-dnevno

Izvor: medio.rs, 17.Sep.2014

- Smatram da nema ničeg lepšeg i slobodnijeg od golog ženskog tela, ali na žalost, živim u svetu u kojem postoje malograđanske stege, pa čak i kada je reč o nama umetnicima - smatra pevačica...Jelena Karleuša je izjavila da bi gola šetala ulicom da je rođena negde drugde, a ne na Balkanu,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.