Ja ne lažem, Karleuša je pevala u kafani

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja ne lažem, Karleuša je pevala u kafani"

Kada je Snežana Đurišić u jednoj od emisija "Zvezde Granda" rekla da je prisustvovala kada je Jelena Karleuša pevala u jednoj kafani, izbio je opšti haos.

Divna, majka Jelene Karleuše, optužila je Đurišićevu da laže, ali pevačica narodne muzike čvrsto stoji iza svojih tvrdnji.

- Pa to su budalaštine. Stojim iza svega što kažem. Ja sam neko ko ne laže. Ne bavim se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << lažima. Ne znam šta je tu bauk. Malo me je začudilo, ali dobro - kaže Snežana i na pitanje da li je zamerila Divni zbog optužbi da laže, kaže:

- Ne. Ne zameram nikome ništa. Ja ljude razumem, ali isto tako ne dozvoljavam da rade i ponašaju se kako ko hoće.

Đurišićeva objašnjava da nije rekla da je Jelena pevala u kafani na početku karijere, već je pomenula jednu određenu situaciju kada se u lokalu zateklo nekoliko kolega.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snežana Đurišić: Ja ne lažem, Karleuša jeste pevala u kafani

Izvor: Blic, 26.Feb.2017

Kada je Snežana Đurišić u jednoj od emisija "Zvezde Granda" rekla da je prisustvovala kada je Jelena Karleuša pevala u jednoj kafani, izbio je opšti haos...Divna, majka Jelene Karleuše, optužila je Đurišićevu da laže, ali pevačica narodne muzike čvrsto stoji iza svojih tvrdnji...- Pa to...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.