Ivan Ivanović javno priznao: Sviđa mi se jedna Karleušina pesma!

Izvor: Svet plus, 06.Feb.2016, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović javno priznao: Sviđa mi se jedna Karleušina pesma!

Ivan Ivanović od samog početka emitovanja svoje emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", često je zbijao šale na račun Jelene Karleuše, a onda je sinoć usledio šok, kada je javno priznao da čak poznaje i njen rad.

Naime, u razgovoru sa Marinom Tucaković, koja je ujedno i bila gošća u emisiji, Ivana Ivanovića je zanimalo kakva je Jelena Karleša kao saradnik i da li Marina zna koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << joj je pesama napisala. Iako nije znala tačan broj, usledilo je iznenađenje za sve, ali i javno priznanje popularnog voditelja, da mu se jako dopada jedna od Karleušinih starijih pesama, koju je čak i zapevao.

"Moram da priznam sada, mislim da je ovo i prvi put da tako nešto izgovaram, sviđa mi se jedna Jelenina pesma, mislim da se zove "Moj dragi", ali ne znam da li ste je vi napisali", rekao je Ivan Marini i izazvao aplauz publike u studiju.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.