HUMANI-IZAZOV-Karleusa-uplatila-220.000-dinara-za-obolele-od-ALS-

Izvor: medio.rs, 27.Avg.2014, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMANI-IZAZOV-Karleusa-uplatila-220.000-dinara-za-obolele-od-ALS-

Pevačica nastavlja sa donacijama u humanitarnim akcijama

Jelena Karleuša još jednom je pokazala humanost! Naime, plavokosa pevačica nije prihvatila samo da se polije ledenom vodom, što je zadatak u Ledenom izazovu, već je uplatila pozamašnu sumu na račun za obolele od ALS.

Džej Kej je uplatila 2.500 dolara, što je nešto više od 222.000 dinara.

- Nisam uplatila donaciju zbog pomodarstva, već zato što se trudim da u svakoj humanitarnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << akciji pomognem koliko mogu – kaže za Telegraf pevačica.

Foto: Facebook/ Jelena Karleusa

Podsetimo, pevačica  je prihvatila izazov glavnog urednika Telegrafa, Aleksandra Jovanovića, i sutra u 12 časova će u Institutu za transfuziju krvi, dati krv i tako podržati našu akciju “Blood Challenge“!

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Bravo: Pevačica prihvatila “ledeni izazov”, ali je ovo uradila pre polivanja!

Izvor: Svet, 27.Avg.2014

Popularna pevačica Milica Todorović prihvatila je poziv od svog bivšeg dečka Radeta Kovačevića da učestvuje u “ledenom izazovu” i priključi se humanitarnoj akciji.. Milica je definitivno jedna od retkih koja je, osim što se polila ledenom vodom, uplatila novac na adresu udruženja za obolele...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.