Do skoro je bio na meti kritikovanja, ali ovaj glumac je prešao preko toga i objavio svoju fotku iz detinjstva!

Izvor: Prva.rs, 17.Jul.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do skoro je bio na meti kritikovanja, ali ovaj glumac je prešao preko toga i objavio svoju fotku iz detinjstva!


Svi se sećamo čuvene fotografije koju je mladi glumac Vuk Kostić objavio sa ulovljenom srnom, zbog čega je Jelena Karleuša, veliki ljubitelj životinja i vegetarijanac, u medijima "osula paljubu“ po njemu.
Dugo je trebalo da se „slegne prašina“, a Vuk Kostić, i dalje veliki ljubitelj lova, nastavio da snima drugu sezonu serije „Ubice mog oca“.
Do skoro je bio jedan od od retkih poznatih >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << ličnosti, koji nije aktivan na društvenim mrežama. Međutim, koleginica Nina Janković mu je iz dosade napravila nalog na Instagramu.
S obzirom na to koliko je fotografija do sada objavio, zaključujemo da se Vuk „navukao“ na ovu društvenu mrežu. Fotografija iz detinjstva je raznežila sve pripadnice lepšeg pola koje ga prate.

Pratite nas i na Viberu!
Pogledaj vesti o: Jelena Janković,   Nina Janković

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.