ALEKSANDAR O NEMEŠOVOM PLESU: Kao da slušam Karleušu, ništa ne razumem!

Izvor: Kurir, 13.Apr.2014, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDAR O NEMEŠOVOM PLESU: Kao da slušam Karleušu, ništa ne razumem!

Ovo je bilo kao da slušamo pesmu Jelene Karleuše, pa ništa ne razumemo, tako ni ovo ništa nisam razumeo, rekao je Josipović

Nemeš pleše kao što Jelena Karleuša peva.

Aleksandar Josipović, najstroži žiri u Plesu sa zvezdama, bez dlake na jeziku iskritikovao je ples Nikole Nemeševića Nemeša upoređujući ga sa pevanjem Jelene Karleuše.

Rijaliti zvezda Nemeš >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i njegova partnerka Marija Jovanović odigrali su argentinski tango, ali nisu do kraja oduševili žiri, pogotovo ne Aleksandra.

"Ovo je bilo kao da slušamo pesmu Jelene Karleuše, pa ništa ne razumemo, tako ni ovo ništa nisam razumeo", bio je strog Josipović i dao im ocenu peticu.

Ostali članovi su bili malo blaži. "Vi ste večeras imali dosta hemije među sobom. Emocije moraš da držiš pod kontrolom", rekao je Kosta i dao visoku ocenu osam.

"Ruža simbulizuje stras koju sam ja video. Svaka čast", rekao je Nikola i dao im osmicu dok je Marija dala šesticu.

http://www.youtube.com/watch?v=4O2OkLM8uYY

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.