Stray Dogg u Feedback-u

Izvor: Studnel.com, 30.Nov.2015, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stray Dogg u Feedback-u

Ovu grupu čine: Dukat Stray (gitara i vokal), Jelena Damjanović (klavijatura), Ana Janković (violina i vokal), Marko Ignjatović (solo gitara), Vladimir Milićević (gitara) i Velja Ilić (bubnjevi). Stray Dogg će u Feedback-u promovisati svoj novi album Come Along Wind. To je treći studijski album ovog beogradskog sastava, koji je nakon tri godine izašao, a objavljen je u oktobru. Publika će moći da uživa u novim hitovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << ali i nešto starijim.
Binu Feedback-a će sa ovom grupom deliti i Mark Rainey iz Niša, kao i di-džej duo Bad Robots.
Karte se nalaze u pretprodaji i koštaju 300 dinara, dok će na dan koncerta njihova cena biti 400 dinara, a mogu se kupiti u prodavnici Vintage Shop.

feedbackmuzikastray doggmark raineyvintage shop
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.