Sinsinati:Jelena vraća brejk!

Izvor: RTS, 14.Avg.2014, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinsinati:Jelena vraća brejk!

Jelena Janković - Sloun Stivens 5:5 (prvi set). Naše teniserke traže prolaz u četrvrtfinale turnira u Sinsinatiju. Jelena igra protiv Amerikanke Sloun Stivens, dok se Ana oko 22 sastaje sa Svetlanom Kuznjecovom.

22.03 - Jankovićeva odmah vraća brejk Amerikanki za 5:5!

21.57 - Jelena popušta u osmom gemu, Stivens pravi brejk za 4:5. Naša teniserka će morati da oduzme servis protivnici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ukoliko želi da ostane u prvom setu. 

21.48 - Bez brejka pose sedam gemova. Bila je Jelena u nezgodnoj situaciji u ovom gemu ali je uspela da preokrene rezultat posle 15:40 i da osvoji set za 4:3. 

21.27 - Počeo je meč između Jelene Janković i Amerikanke Sloun Stivens. Naša teniserka osvaja prvi gem na svoj servis i vodi sa 1:0 u prvom setu.

Protivnica Jeleni Janković u meču za ulazak u četvrtfinale biće Amerikanka Sloun Stivens koja je pobedila Barboru Zahlavovu iz Češke sa 7:5, 6:1.

Janković i Stivens do sada su se sastajale dva puta i oba meča dobila je srpska teniserka.

Prepreka Ani Ivanović u meču za plasman među osam najboljih na turniru biće Ruskinja Svetlana Kuznjecova koja je bila bolja od Kanađanke Eženi Bušar 6:4, 3:6, 6:2.

Kuznjecova i Ivanović do sada su odigrale 13 međusobnih mečeva, a skor je 9:4 za srpsku teniserku.

Janković je jutros, u drugom kolu, savladala Nemicu Aniku Bek sa 6:1, 7:6 (7-0), dok je Ivanović bila bolja od Amerikanke Kristine Mekhejl - 6:4, 6:0.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sinsinati: Velika borba u drugom setu!

Izvor: RTS, 15.Avg.2014, 00:08

Jelena Janković - Sloun Stivens 1:0 (7:6, 5:4). Naše teniserke traže prolaz u četrvrtfinale turnira u Sinsinatiju. Jelena igra protiv Amerikanke Sloun Stivens, dok se Ana oko 22 sastaje sa Svetlanom Kuznjecovom. ..23.16 - Velika borba za svaku loptu u drugo setu. Jankovićeva ponovo oduzima servis...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.