Odlična Jelena u drugom kolu, a tamo je čeka opasna protivnica

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlična Jelena u drugom kolu, a tamo je čeka opasna protivnica

Za razliku od Ane Ivanović i Aleksandre Krunić, Jelena Janković je uspela da se plasira u drugo kolo US opena, ubedljivom pobedom nad Marijanom Duke-Marino 6:4, 6:1, posle samo 66 minuta igre.

Jankovićeva je odmah na startu napravila brejk, uspela je posle još jednom oduzme servis protivnici, koja je potom ribrejknula, ali je Jelena iskoristila drugu set loptu za osvajanje prvog seta.

Drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << set je bila rutina, u kom je Jelena napravila četiri brejka.

Naredna protivnica je daleko ozbiljniji zadatak - Karla Suares Navaro, koja je "sa nulom" dobila brazilsku igračicu Pereiru.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

USO: Serena završila posao za sat vremena

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2016

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams bez većih problema se plasirala u drugo kolo US Opena, pobedom nad Ruskinjom Jekaterinom Makarovom...Vilijamsova je protiv Makarove slavila sa 6:3, 6:3, posle jednog sata i dva minuta igre...Američku teniserku u sledećem kolu čeka susret sa sunarodnicom Vanjom...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.