Jelena za čast srpskog ženskog tenisa!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena za čast srpskog ženskog tenisa!

Posle razočaravajućih rezultata Ane Ivanović i Aleksandre Krunić, utisak je, kada su u pitanju srpske teniserke, popravila Jelena Janković.

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u drugo kolo US Opena, pošto je večeras na startu takmičenja ubedljivo savladala Kolumbijku Marijanu Duke Marino.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Jedan sat i pet minuta trajala je njihova borba, a Jankovićeva je slavila sa 2:0, po setovima 6:4 i 6:1.

Jelena je odlično ušla u večerašnji meč, u prvom setu je stekla dva brejka prednosti, a iako je Kolumbijka uspela tu prednost da prepolovi, naša teniserka je bez većih problema dobila ovaj set sa 6:4.

Još sigurnija i ubedljivija bila je u drugom setu, kada je osvojola sve gemove na servis protivnice, pa do kraja nije bilo nikakve neizvesnosti oko ishoda ovog meča.

U drugom kolu Jelena će imati mnogo teži posao. Rivalka će joj biti 11. nositeljka, Karla Suarez Navaro iz Španije. Ona je u prvom kolu deklasirala Brazilku Telianu Pereiru sa maksimalnih 6:0 i 6:0!
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JANKOVIĆ UBEDLJIVO DO DRUGOG KOLA: Jelena se nije ni oznojila na startu US Opena

Izvor: Kurir, 31.Avg.2016

...Jankovićeva je posle samo 66 minuta igre savladala Marijanu Duke-Marinjo iz Kolumbije sa 2:0 (6:4, 6:1)..Jelena je već u prvom gemu meča napravila brejk, da bi u petom stekla dva brejka prednosti Iako je u osmom ispustila jedan brejk, na kraju seta slavila je sa 6:4..Drugi set bio je još lakši,...

Nastavak na Kurir...

Jankovićeva ubedljiva na startu US Opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2016

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto je noćas pobedila 77. teniserku sveta, Marijanu Duke Marino iz Argentine u dva seta, 6:4, 6:1...Janković,40. teniserka sveta, pobedila je za sat i šest minuta. Ona je šest puta oduzela servis protivnici,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.