Jelena Janković u finalu turnira u Bogoti

Izvor: Politika, 12.Apr.2014, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Janković u finalu turnira u Bogoti

BEOGRAD – Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se danas u finale turnira u Bogoti, pošto je u polufinalu bila bolja od Južnoafrikanke Šanel Šepers sa 2:0 u setovima (6:1, 7:5).

Janković će u finalu igrati sa Karolinom Garsijom iz Francuske, 74. teniserkom sveta.

Današnje polufinale trajalo je sat i 22 minuta. Janković je odigrala odličan prvi set i malo slabiji drugi, ali je i to bilo dovoljno za finale.

Srpska teniserka brani titulu u Bogoti koju je osvojila prošle godine.

Beta

objavljeno: 12.04.2014
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena u finalu Bogote!

Izvor: RTS, 12.Apr.2014

Jelena Janković braniće u nedelju titulu koju je osvojila prošle godine u Bogoti, pošto je u polufinalu sa 2:0 bila bolja od Šanel Šipers. Protivnica u finalu biće Karolina Garsija iz Francuske...Jelena Janković plasirala se u finale turnira u Bogoti, pošto je u polufinalu bila bolja od Južnoafrikanke...

Nastavak na RTS...

Jankovićeva brani titulu u Bogoti

Izvor: Radio 021, 12.Apr.2014

Jelena Janković večeras igra u finalu turnira u Bogoti protiv Karoline Garsije iz Francuske.

Nastavak na Radio 021...

JJ na korak od odbrane titule na turniru u Bogoti

Izvor: NC magazin, 13.Apr.2014, 10:13

.Jeleni Janković Bogota očigledno prija. Prošle godine osvojila je titulu, a sad je u finalu i deli je samo još korak da ponovo podigne pehar. U polufinalu pobedila je Južnoafrikanku Chanelle Scheepers, sa 2:0(6:1, 7:5) i danas će se videti da li će uspeti da odbrani ono što je osvojila prošle...

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.