Izvor: Beta, 20.Feb.2017, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković i Pavljučenkova izgubile u dublu u Dubaiju

Srpska teniserka Jelena Janković i njena partnerka u dublu Ruskinja Anastasija Pavljučenkova nisu danas uspele da se plasiraju u drugo kolo turnira u Dubaiju, pošto su izgubile od slovenačko-španskog dubla Andreje Klepač i Marije Hose Martines Sančes posle dva seta, 4:6, 4:6.Janković i Pavljučenkova su kroz kvalifikacije stigle do glavnog žreba u Dubaiju, a meč prvog kola izgubile su za sat i 14 minuta. One su napravile tri brejka, a njihove protivnice su im pet puta oduzele servis.Slovenačko-španski dubl će u osmini finala igrati protiv drugih nosioca Ruskinja Ekaterine Makarove i Elene Vesnine.Janković je juče izgubila i u prvom kolu ...
Pogledaj vesti o: Jelena Janković,   Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković i Pavljučenkova izgubile u dublu u Dubaiju

Izvor: RTS, 20.Feb.2017

. Srpska teniserka Jelena Janković i njena partnerka u dublu Ruskinja Anastasija Pavljučenkova nisu uspele da se plasiraju u drugo kolo turnira u Dubaiju, pošto su izgubile od slovenačko-španskog dubla Andreje Klepač i Marije Hose Martines Sančes posle dva seta, 4:6, 4:6.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.