Janković – Suares Navaro 2:5 |0:1|

Izvor: RTS, 06.Feb.2016, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković – Suares Navaro 2:5 |0:1|

Jelena Janković i Karla Suares Navaro igraju drugi meč prvog kola Fed kupa. Garbinje Mugurusa savladala Ivanu Jorović i donela Španiji vođstvo u meču protiv Srbije. Direktan prenos mečeva Fed kupa je na našem Prvom programu.
16.16 - Odlična igra Suares Navaro, koja pri rezultatu 5:1 u drugom setu servira za meč. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
15.44 - Gledali smo brejkove, uzbudljiv i neizvestan prvi set, koji ipak osvaja Karla Suares Navaro - 6:4.
14.58 - Počeo i drugi meč, na terenu su Jelena Janković i Karla Suares Navaro.
14.25 - Posle dugog, dugog gema, Mugurusa koristi sedmu meč loptu i stiže do pobede nad Ivanom Jorović - 3:6, 1:6.
14.15 - U drugom, slična igra kao u prvom setu: Mugurusa konstantno u prednosti, Ivana preti, ipak - bez rezultata, pa će Španjolka servirati za meč - 5:1.
13.50 - Mugurusa osvaja prvi set sa 6:3.
13.30 - Iskusnija Mugurusa je osvojila prva četiri gema, ne tako lako kao što bi mnogi pomislili, ali je onda mlada srpska teniserka osvojila prvi, a odmah zatim napravila brejk i smanjila na 2:4 u prvom setu.
13.10 - Počeo je meč, prvi servis ima Ivana Jorović.

Fed kup reprezentacija Srbije igra protiv Španije u Kraljevu duel prvog kola Svetske grupe B. Susret otvara meč između Ivane Jorović i Garbinje Muguruse.
Ženska teniska reprezentacija Španije povela je protiv Srbije sa 1:0 u Kraljevu u duelu prvog kola Svetske B grupe Fed kupa.
Garbinje Muguruza donela je prvi poen svojoj selekciji, nakon što je bila bolja od mlade Ivane Jorović sa 6:3, 6:1.
Peta teniserka sveta opravdala je ulogu velikog favorita protiv Jorovićeve i trijumfovala posle 75 minuta igre.
Nakon Ivane Jorović i Garbinje Muguruse, na teren će Jelena Janković i Karla Suares Navaro.
Drugog dana, u nedelju od 13 počinje meč Jelene Janković i Garbinje Muguruse, a nakon njih dve svoj meč odigraće i Ivana Jorović (Bojana Jovanovski) i Karla Suares Navaro.
Duel Srbije i Španije zatvoriće meč dublova. Za reprezentaciju Srbije će igrati Ivana Jorović i Nina Stojanović, dok će za gošće nastupiti Lara Aruabarena i Ludres Domingez.
Direktan prenos mečeva je na našem Prvom programu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle prvog dana, Srbija – Španija 0:2

Izvor: RTS, 06.Feb.2016

Posle prvog dana takmičenja u Fed kupu, Španija u Kraljevu vodi protiv Srbije sa 2:0. Jelena Janković izgubila od Karle Suares Navaro sa 6:4, 6:2. U prvom meču, Garbinje Mugurusa savladala Ivanu Jorović i donela Španiji vođstvo u meču protiv Srbije. U nedelju na programu dva singla i meč...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.