Izvor: HotSport.rs, 06.Feb.2016, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FED KUP: Srpkinje ruše Španiju

Duel ženskih reprezentacija Srbije i Španije u prvom kolu Svetske grupe B Fed kupa otvoriće meč Bojane Jovanovski i Garbinje Muguruse.

Meč između Jovanovski i Muguruse igra se danas od 13.00 u Kraljevu, a nakon tog duela na teren će Jelena Janković i Karla Suares Navaro.
Drugog dana, u nedelju od 13.00 počinje meč >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Jelene Janković i Garbinje Muguruse, a nakon njih dve svoj meč odigraće i Bojana Jovanovski i Karla Suares Navaro.
Duel Srbije i Španije zatvoriće meč dublova. Za reprezentaciju Srbije će igrati Ivana Jorović i Nina Stojanović, dok će za gošće nastupiti Lara Aruabarena i Ludres Domingez Lino.
Pogledaj vesti o: Nina Janković

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Duelom Jorović-Mugurus počeo Fed kup u Kraljevu

Izvor: Beta, 06.Feb.2016

Duelom ženskih reprezentacija Srbije i Španije počelo je prvo kolo Svetske grupe B Fed Kupa u Kraljevu.Za tim Srbije umesto Bojane Jovanovski, igra Ivana Jorović, dok će Španiju predstavljati Garbinja Mugurus.Meč se igra od 13.00 ccasova, a nakon tog duela na teren će izaći Jelena Janković...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.