Izvor: HotSport.rs, 19.Apr.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FED KUP: Paragvaj smanjio na 2:1, Krunićeva poklekla

Posle prvog meča drugog dana takmičenja u Novom Sadu, Fed kup reprezentacija Paragvaja smanjila je rezultat na 2:1 u meču sa Srbijom za popunu Svetske B grupe.

Ivana Jorović je poražena od Veronikom Sepede Rojg sa 2:1 (3:6, 6:2, 6:1), posle nešto više od dva sata igre.
Na trenen će Aleksandra Krunić i Monserat Gonzales, duel će se završiti mečom dublova, za koji je najavljeno da će igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Jelena Janković i Ivana Jorović protiv Veronike Kepede Rojg i Monserat Gonzales.
Za danas je bilo predviđeno da se u prvom duelu na terenu nađe Ivanovićeva, ali je ipak Jorovićeva igrala umesto nje. Ivana je dobila prvi set, potom su na startu drugog pljuštali brejkovi, da bi gošća povela i taj set privela kraju u svoju korist. Gde je stala u drugom, nastavila je u treće.
Poene su donele Aleksandra Krunić i Ana Ivanović.
hotsport.rs       
The post FED KUP: Paragvaj smanjio na 2:1, Krunićeva poklekla appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Srbija pobedila Paragvaj u plej-ofu sa 3:1

Izvor: Akter, 19.Apr.2015

Ženska teniska reprezentacija Srbije plasirala se danas Drugu Svetsku grupu Fed kupa, pošto je u Novom Sadu u plej-ofu savladala Paragvaj sa 3:1...Odlučujući poen Srbiji donela je Aleksandra Krunić koja je za 51 minut igre pobedila Monserat Gonzales sa 2:0, u setovima 6:0, 6:2...Krunićeva je ceo...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.