Danas na terenu Janković, Troicki, Zimonjić i Kecmanović

Izvor: Press, 04.Jul.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas na terenu Janković, Troicki, Zimonjić i Kecmanović

Šestog dana takmičenja na londonskom Vimbldonu Srbija će imati četvoro predstavnika, saopštili su organizatori.
        Prvi će na teren izaći Viktor Troicki koji od 12 sati i 30 minuta igra meč trećeg kola protiv Nemca Dastina Brauna, koji je napravio najveće iznenađenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na turniru do sada pošto je eliminisao Španca Rafaela Nadala. Braun je 102. igrač na svetu, a u glavni žreb je došao iz kvalifikacija. Jelena Janković se u trećem kolu sastaje sa Petrom Kvitovom iz Česke. Meč Janković - Kvitova drugi je na centralnom terenu, gde program u 14 sati otvaraju Švajcarac Rodžer Federer i Sem Grot iz Australije. Kvotova brani titulu u Londonu i postavljena je za drugog nosioca. Nenad Zimonjić će u subotu morati dva puta da izlazi na teren. Prvo će oko 14 sati u paru sa Poljakom Marcinom Matkovskim igrati protiv britansko-francuske kombinacije Dominik Inglot/Rože Eduar Vazelan, a nešto kasnije sa Jarmilom Gajdošovom u miksu. Protivnici Zimonjića i Gajdošove biće četvrti nosioci Bob Brajan iz SAD i Karolin Garsija iz Francuske. Na Vimbldonu počinju i takmičenja u konkurenciji juniora i juniorki. Srpski teniser Miomir Kecmanović u 12 sati igra meč prvog kola protiv domaćeg igrača Fina Basa.
Pogledaj vesti o: Jelena Janković,   Rafael Nadal

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Konačno potvrdili ljubav: Devojka bodri Troickog iz lože na Vimbldonu

Izvor: Blic, 04.Jul.2015

Manekenka i glumica Aleksandra Đorđević pratila je iz lože svog dečka koji je u trećem kolu pobedio Dastina Brauna...Ova pobeda neopisivo je obradovala njegovu lepšu polovinu koja je odmah skočila i pobedu propratila aplauzom...Lepoticu, koju javnost zna kao Brazilku iz "Montevidea", često je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.