Zategnuto telo baš kao kod Dženifer Eniston

Izvor: Prva.rs, 22.Avg.2014, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zategnuto telo baš kao kod Dženifer Eniston

Instruktor joge Mendi Ingber tvrdi da je za odličan izgled 45 godina stare glumice prvenstveno zaslužna disciplina. Dženifer jede vrlo zdravo tokom cele godine, pije ogromne količine vode i redovno vežba.
Glumica obožava japansku kuhinju koja se temelji na svežoj ribi, pirinču i soja sosu, ali i meksička jela prepuna boja, ukusa i povrća. Disciplinu u ishrani posebno će pokazati u meksičkom restoranu gde će izbeći predjelo u vidu čipsa sa raznim umacima.
U njenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << uobičajenom režimu vežbanja, ipak, uglavnom se nalazi joga, koja je izdužila njeno telo i kojom održava svoje noge vretenastim, gipkim i bez celulita. Ali, čak i slavna glumica pre odmora ili uoči snimanja pojača treninge, kojima želi dodatno da utegne telo.
'Dženifer je uvek u dobroj formi, ali kada želi dodatno da utegne telo njenoj rutini vežbanja dodajemo ekstra kardio vežbe,' objašnjava Mendi Ingber.
Instruktor priznaje da najbolje rezultate za podizanje guze i učvršćivanje bedra daju čučnjevi, koje je Dženifer intenzivno radila i pre romantičnog putovanja na Bora Boru sa verenikom Džastinom Teruksom kako bi zasijala u trendi bikiniju.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.