Izvor: Njuz.net, 14.Feb.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamah leptirovih krila u Japanu destabilizovao vladu u Srbiji

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD/TOKIO, 14. februar 2016, (Njuz) – Jak zamah krila kratkorepog japanskog leptira u okolini Tokija izazvao je gotovo tektonske potrese u krhkoj vladajućoj koaliciji, destabilizujući Vladu Srbije baš u vreme kada se očekuje raspisivanje izbora i početak predizborne kampanje.
Kako Njuz saznaje, zamah koji je uzročno-posledičnom spregom stigao do vlade Srbije i narušio njenu stabilnost desio se u zapadnom Tokiju, u oblasti opštine Hamura.
Ministar unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << poslova Nebojša Stefanović saopštio je danas da je za destabilizaciju kriv leptir pod imenom Sericinus Montela, poznat još i pod konspirativnim imenom „Hošo-o-čo“.
– Vlada Republike Srbije odmah je uložila oštar protest ambasadi Japana zbog mešanja gospodina Montele u unutrašnje stvari naše zemlje. Nećemo dozvoliti da u ova rovita vremena, kada premijera Aleksandra Vučića i Vladu Srbije napadaju sa svih strana, zemlju dodatno destabilizuje tendenciozno mahanje krilima jednog japanskog leptira – kategoričan je Stefanović.
Ministar policije je naglasio da nije slučajno to što je mahanje krila u okolini Tokija tempirano baš sada.
– Ovo je samo još jedan niski udarac usmeren na premijera Aleksandra Vučića, ali je potpuno neverovatno da su ovog puta upotrebljeni teorija haosa i uzročno-posledični odnosi da bi se zakočile započete reforme i unela nestabilnost u zemlju – ocenio je Stefanović i dodao da će Srbija u narednim danima zatražiti izručenje Sirecinusa Mondele kako bi bio procesuiran pred domaćim pravosuđem.
Nenad Milosavljević
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.