VIDEO: Za jedan obrok pojela tri kilograma nudli

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2015, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Za jedan obrok pojela tri kilograma nudli

Japanka Kinošita Juka na Jutjubu je objavila snimak na kojem se vidi kako je za jedan obrok pojela tri kilograma Čou Mejna, jela koje se sastoji od nudli, povrća i mesa.

Kinošita je poznata po tome što na Jutjubu objavljuje snimke na kojima jede ogromne količine hrane.

Uprkos tome što je mršava, ova devojka može zaista mnogo da pojede, a često učestvuje i na japanskim takmičenjima u jedenju.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Japanka pojela tri kilograma nudli za jedan obrok

Izvor: OkRadio.rs, 25.Maj.2015

Japanka Kinošita Juka na servisu Jutjub objavila je snimak na kojem se vidi kako je za jedan obrok pojela tri kilograma Čou Mejna, jela koje se sastoji od nudli, povrća i mesa. Kinošita je poznata po tome što na Jutjubu objavljuje snimke na kojima jede ogromne količine hrane. Uprkos tome što...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.