Užas u Novom Sadu: Pas iskidao devojčici usta i izbio zube! Građani jurili vlasnika, ali im je pobegao

Izvor: Telegraf.rs, 25.Feb.2017, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas u Novom Sadu: Pas iskidao devojčici usta i izbio zube! Građani jurili vlasnika, ali im je pobegao

Ozbiljan incident dogodio se u Novom Sadsu kada je na devojčicu (9) skočio pas japanska akita i uhvatio je za usne. Napravio joj je užasne povrede i izbio zube. Ona je operisana u Dečjoj bolnici i sada se nalazi na kućnom lečenju, saznajemo iz izvora bliskih novosadskoj policiji.

Napad dogodio u nedelju oko 18 časova u Ulici Veselina Masleše u novosadskom naselju "Detelinara".

Na tom potezu napravljeni su igralište >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za decu, teretana i ograđeni prostor za sve. Devojčica se šetala sa drugaricom na igralištu, kada je naišao pas. Prema priči svedoka, vlasnik je sedeo i jednom rukom kucao na mobilnom, a drugom držao psa bez korpe na povocu.

Pas je iznenada skočio i zgrabio devojčicu. Krv je potekla, a vlasnik psa je vinuo "Vidi šta si uradio!".

Pritrčali su roditelji koji su bili sa decom, a vlasnik je brže-bolje počeo da beži. Nije se zaustavio ni na povike "Stani, gde bežiš". Krenuli su za njim, a pojedinci su pokušali da ga fotografišu sa distance, međutim, kako je već bio odmakao, fotografija nije bila upotrebljiva posebno.

Vlasnik psa još nije pronađen, a u Novom Sadu ima malo japanskih akita, tako da bi policija mogla da razotkrije ceo slučaj vrlo brzo. Inače, momak koji je vodio psa je u dvadesetim godinama, mršav i visok od 175 do 180 centimetara.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U NOVOM SADU: Pas devojčici iskidao usta i izbio zube, komšije jurile vlasnika ali im pobegao

Izvor: Kurir, 25.Feb.2017

...- Na moju devetogodišnju ćerkicu skočio je pas japanska akita i uhvatio je za usne Napravio joj je užasne povrede i izbio zube Ćerkica je operisana u Dečjoj bolnici i sada se nalazi na kućnom lečenju - priča nam Vido Rađenović..On kaže da se napad dogodio u nedelju oko 18 časova u Ulici...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.