U Japanu predstavljen Subaru Forester tS sa 280 ks izlazne snage

Izvor: Moto.rs, 26.Nov.2014, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Japanu predstavljen Subaru Forester tS sa 280 ks izlazne snage

Subaru je predstavio Forester tS model na teritoriji Japana koji odlikuje redizajnirani izgled u odnosu na standardni model.

Forester tS karakterišu prednji i zadnji spojleri, STI brendirana maska kao i set 19-inčnih aluminijumskih točkova. Crossover nudi i zadnji spojler, ukrasne crne komponente kao i sportsko oslanjanje koje visinu vozila smanjuje za 15 mm.

Unutrašnjost vozila odlikuje kožni tapacirung >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << sa kontrastnim šavovima crvene boje i izveženim STI logo oznakama. Tu je i kožom presvučeni točak upravljača kao i ukrasne komponente izrađene od ugljeničnih vlakana.

Za snagu je zadužen turbo 2.0L četvorocilindarski motor opremljen optimizovanom ECU jedinicom, što ovom modelu omogućuje da razvije 280 ks izlazne snage i 350 Nm obrtni moment.

Motor je uparen sa Lineartronic CVT transmisijom koja ima unapređenu TC jedinicu kao i novi hladnjak ulja. Kada je reč o performansama, Forester tS nudi unapređeno oslanjanje kao i Brembo kočnice sa ventilacijom i STI brendirane kočione čeljusti. Proizvodnja će biti ograničena na 300 jedinica, a osnovni model koštaće oko 30.000 evra.

foto © Subaru
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.