Šta koja nacija radi tokom leta avionom?

Izvor: Cafe.ba, 25.Okt.2014, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta koja nacija radi tokom leta avionom?

Da li ćete uživati u letu avionom uz čašu vina, ćaskanjem sa strancem pored vas ili ćete prespavati cio put može zavisiti od vaše nacionalnosti!

Sudeći po rezultatima internacionalne ankete, Australijanci najviše piju s obzirom da se 36 odsto njih tokom leta odlučuje na alkoholna pića naspram 35 odsto žitelja SAD i Britanije.

Asocijacija za iskustvo putnika (APEX) intervjuisala je 1.500 osoba koje su putovale avionom barem jednom u posljednja tri mjeseca >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << i živjele u SAD, Ujedinjenom Kraljevstvu, Njemačkoj, japanu, Kini, Singapuru, Australiji ili Brazilu.

Rezultati su pokazali da putnici iz Kine najvjerovatnije utonuti u san čim avion uzleti, a takođe su i među prvima kada treba posegnuti za kreditnom karticom kako bi se zabavili tokom leta kupujući stvari ili igrajući igrice.

Žitelji SAD vole da svoje vrijeme u vazduhu provode radno, kada ne piju.

Britanci i Nijemci najviše vole da ćaskaju sa drugim ljudima u avionu i provode skoro 50 odsto više vremena u razgovoru u poređenju sa drugim nacijama.

Sa druge strane, Brazilci najveći dio svojih razgovora sprovode putem poruka, mejla ili društvenih mreža.

Uprkos tome što je hrana u avionu na lošem glasu, 7 od 10 putnika je više nego srećno da uživa u ponuđenim jelima, pokazuje ovo istraživanje.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.