Solidarnost pre svega: Otkriveno zašto je Anđelina Džoli tako mršava

Izvor: Svet, 25.Dec.2014, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solidarnost pre svega: Otkriveno zašto je Anđelina Džoli tako mršava

Holivudska glumica i rediteljka Anđelina Džoli na udaru je svetskih medija zbog svoje izuzetne mršavosti, ali je sada otkriveno i zašto glumica ima tako malo kilograma.
Kako pišu strani mediji, Anđelina je bila u tolikoj meri solidarna sa glumcima na setu njenog novog filma “Unbroken” da je često preskakala obroke kako bi bila podrška kolegama koji su bili na dijeti. Naime, velik deo radnje filma odvija se u japanskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << logoru, a glumci koji su bili u ulogama zatvorenika morali su da u tu svrhu izgube dosta kilograma kako bi što bolje dočarali izgladnelost i teške uslove života u zarobljeništvu.
“Svakog dana bi došla na set, podelila savete glumcima i zapravo nije puno jela. Bila je jako mršava. Većina glumaca nije bila u mogućnosti puno da jede jer su glumili zatvorenike u logoru. Tako da se i Anđelina solidarisala s njima”, rekao je jedan od glumaca.


Autor: Life Content
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.