Preminula prva žena Džona Lenona

Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Apr.2015, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula prva žena Džona Lenona

Sintija Lenon, prva žena slavnog Bitlsa Džona Lenona, preminula je u 75. godini, saopštila je danas njena porodica. "Sintija Lenon je umrla danas u svom domu na Majorki, u Španiji, nakon kratke, ali hrabre borbe sa rakom", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu njenog i Lenonovog sina, Džulijana, prenose strani mediji. Sintija Lenon se udala za bivšeg Bitlsa 1962. godine. Par se razveo 1968, kada je Lenon stupio u vezu sa japanskom umetnicom Joko Ono. "Deset godina sam živjela >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << sa čovjekom koji je za života bio izuzetna ličnost, a koji je nakon smrti postao legenda. Bila sam s njim kad su se Bitlsi oformili i krenuli u osvajanje svijeta, s njim sam dijelila sve uspone i padove javnog i privatnog života. Uz Džona sam provela deset najuzbudljivijih godina života. U to vrijeme bio je na vrhuncu kreativnosti. Bio je duhovit, strastven, iskren i otvoren, volio je svoju porodicu i volio je Bitlse", izjavila je jednom prilikom Sintija. Džon Lenon je ubijen 1980. godine u Njujorku. (Agencije)
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

IZGUBILA BITKU SA OPAKOM BOLEŠĆU: Preminula Sintija Lenon, prva žena Džona Lenona

Izvor: Kurir, 02.Apr.2015, 08:48

LONDON - Sintija Lenon, prva žena slavnog Bitlsa Džona Lenona, preminula je u 75. godini, saopštila je danas njena porodica..."Sintija Lenon je umrla u svom domu na Majorki, u Španiji, nakon kratke, ali hrabre borbe sa rakom", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu njenog i Lenonovog sina,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.