Petarda, revanš, titula - SAD!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2015, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petarda, revanš, titula - SAD!

Amerikanke su najbolje na svetu! One su u finalnoj utakmici ženskog Mundijala deklasirale branica titule Japan.

U Vankuveru, SAD - Japan 5:2 (4:1)!

Amerikanke su na taj način stigle do treće titule u istoriji, pošto je pehar u njihovim rukama završavao 1991. i 1999. godine. Ujedno, bio je to i revanš Japankama za poraz u finalu prethodnog prvenstva u Nemačkoj, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Heroj je bila Karli Lojd, pošto je postigla het-trik, uključujući i pogodak sa  tačno pola terena, a u listu strelaca upisale su se Loren Holidej i Tobin Hit.

Sa druge strane precizna je bila Juki Ogimi, dok je Džuli Džonston postigla autogol.

Treće mesto na šampionatu osvojila je reprezentacija Engleske, koja je posle produžetaka pobedila Nemačku rezultatom 1:0.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bum sa pola i... GOOOOOL!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jul.2015

Ne igraj se sa Karli Lojd! Američka reprezentativka spektakularnim pogotkom sa polovine terena četvrti put za svega 16 minuta zatresla mrežu Japana u finalu ženskog Mundijala...Od ukupno pet (5:2), Karli je postigla tri gola, a kako je izgledao njen poslednji - pogledajte:

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.