Odbojkašice peti put uzastopno u pet setova!

Izvor: Mondo, 25.Jun.2016, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice peti put uzastopno u pet setova!

Odbojkašice Srbije savladale Japan 3:2. To je peti uzastopni meč za naše devojke koji je odlučen u petom setu.

Foto: Promo/FIVB

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je i u drugoj utakmici Grupe jedan trećeg vikenda Gran prija u Kjotou, pošto je savladala domaćina Japan.

Srbija je pobedila 3:2 u setovima (25:23, 20:25, 17:25, 27:25, 15:8).

Najefikasnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u pobedničkom timu bila je Brankica Mihajlović sa 24 poena, po 18 su postigle Milena Rašić i Tijana Bošković, Stefana Veljković dodala je 16, Tijana Malešević četiri, a Maja Ognjenović tri. Japan je predvodila Jukiko Ebata sa 21, dok je Mizuki Tanaka postigla 17 poena.

Ono što privlači pažnju je to da je ovo peti uzastopni meč naših dama koji je otišao u pet setova.

Odbojkašice su od 17. juna do danas (25. jun) odigrale pet mečeva i svih pet je završeno rezultatom 3:2. Četiri od tih pet bilo je u njihovu korist... Prvo je pobeđen Brazil, pa je došao poraz od Kine, da bi potom "padale" Belgijanke, Ruskinje i Japanke.

Srbija je prva na tabeli sa četiri boda, koliko imaju i Japan i Rusija, dok je Tajland poslednji bez učinka.

Naredna utakmica igraće se u nedelju od 8.00 po srednjeevropskom vremenu, a protivnik Srbiji biće Tajland.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Odbojkašice Srbije upisale i petu pobedu

Izvor: TV Arena Sport, 25.Jun.2016

Odbojkašice Srbije savladale Japan 3:2. To je peti uzastopni meč za naše devojke koji je odlučen u petom setu...Srbija je peti put uzastopno odigrala maksimalnih pet setova i zabeležila četvrti trijumf...Možda izabranice Zorana Terzića nisu igrale kvalitetno kao u nekim prethodnim mečevima,...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.