Odbojkašice Srbije ubedljive i protiv Kenije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Sep.2015, 04:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije ubedljive i protiv Kenije

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je jutros u Komakiju Keniju sa 3:0 (25:11, 25:14, 25:19) i stigla do devete pobede na Svetskom kupu u Japanu, koji je ujedno i prvi kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koje će se naredne godine održati u Rio de Žaneiru.

Na Svetskom kupu u Japanu učestvuje 12 reprezentacija, a dve prvoplasirane steći će direktno pravo učešća na Igrama u Brazilu.

U prethodnih deset kola srpske odbojkašice savladale >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su SAD, Peru, Alžir, Južnu Koreju, Dominikansku republiku, Rusiju, Japan, Kubu i Keniju a jedini poraz doživele su na startu turnira od kineske selekcije.

Poslednji protivnik izabranicama selektora Zorana Terzića na Svetskom kupu biće reprezentacija Argentine sa kojom se sastaju u nedelju od 07,00 h po našem vremenu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Odbojkašice na olimpijadi u Riju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2015, 01:31

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije definitivno je obezbedila učešće na Olimpijskim igrama u Brazilu naredne godine pošto je jutros u Komakiju (Japan), u poslednjem kolu Svetskog kupa, savladala selekciju Argentine sa 3:2 (25:16, 25:19, 20:25, 23:25, 15:4)..Najbolje srpske košarkašice ujedno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.