Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jan.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobično igranje japanskog umjetnika sa minijaturama (FOTO)

Veće ne mora uvijek značiti i bolje, tako bar misli japanski umjetnik Tacuja Tanaka koji je to pokušao prikazati sa svojim minijaturama koje je napravio za svoj projekat Minijaturni kalendar.

Ovaj projekat je započeo još 2011. godine. Svoj rad je prvi put objavio prije nekoliko godina a od tada je uradio još stotine scenarija, a neke možete vidjeti u našoj galeriji.

Tanaka je koristio mnogo stvari, od kriški hljeba, slušalica, koru od banane pa do čipsa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << te je tako dao život svakodnevnim predmetima koristeći ih kao rekvizite za male figure sa kojima ih kombinuje.

Bilo da koristi flašu da napravi scenu iz restorana ili pretvarajući slamke u bambusovu šumu, japanski umjetnik zna kako da svakodnevne predmete pretvori u nešto zaista neočekivano.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.