Lavrov razgovarao sa svojim japanskim kolegom o primeni postignutih sporazuma

Izvor: Vostok.rs, 17.Feb.2017, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov razgovarao sa svojim japanskim kolegom o primeni postignutih sporazuma

Ministar spoljnjih poslova Rusije Sergej Lavrov razgovarao je sa svojim japanskim kolegom Fumiom Kišidom na sastanku u Bonu o praktičnoj primeni postignutih sporazuma lidera Rusije i Japana iz decembra 2016. godine, navodi se u saopštenju na sajtu Ministarstva spoljnih poslova Rusije.

„Strane su se dotakle širokog spektra pitanja rusko-japanskih odnosa sa naglaskom na praktičnu primenu sporazuma koje su postigli lideri dve zemlje tokom posete ruskog predsednika Vladimira Putina Japanu u decembru 2016. godine“, piše u tekstu saopštenja.

Ministarstvo je dodalo da su tokom sastanka „razmenjena mišljenja o aktuelnim pitanjima međunarodne politike, uključujući i održavanje mira i stabilnosti u azijsko-pacifičkom regionu“.

Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.