Japanska donacija Obrenovcu i Krupnju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2014, 04:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanska donacija Obrenovcu i Krupnju

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin i ambasador Japana u Republici Srbiji Masafumi Kuroki potpisaće danas ugovor o donaciji Vlade Japana.

Donacija je, kako se navodi u saopštenju ministarstva, namenjena Gerontološkom centru Obrenovac i Domu za stara lica u Krupnju.

Konferenciji će prisustvovati i predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković, predsednik opštine Krupanj Rade Grujić, direktor Gerontološkog centra Obrenovac Zoran Subotić i direktorka Domskog odeljenja za stare i penzionere Krupanj Ljiljana Kojić.
Pogledaj vesti o: Japan,   Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRŽAVNI SEKRETAR NENAD IVANIŠEVIĆ POSETIO APATIN

Izvor: Radio Dunav, 02.Okt.2014

Povodom 1. oktobra Međunarodnog dana starijih osoba, državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dr Nenad Ivanišević posetio je Dom za stare i penzionere u Apatinu.. Čestitajući korisnicima ustanove  „Dan starijih“ Ivanišević je rekao da mu je drago...

Nastavak na Radio Dunav...

Vlada Japana donirala više od 109.000 evra

Izvor: Večernje novosti, 02.Okt.2014

Vlada Japana donirala je danas 109.371 evra Gerontološkom centru Obrenovac i Domskom odeljenju za stare i penzionere Krupanj, kako bi se otklonila šteta nastala usled katastrofalnih poplava.Ugovor o donacijama potpisali su abasador Japana Masafumi Kuroki i direktori Gerontološkog centra Obrenovac...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.