Japan otkinuo kolač Tifaniju

Izvor: B92, 26.Nov.2014, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japan otkinuo kolač Tifaniju

Vašington -- Američki proizvođač luksuznog nakita "Tifani" u periodu avgust-oktobar ostvario je manje prihode od očekivanih zbog slabe tražnje na japanskom tržištu.

Neto profit u trećem tromesečju poslovne godine, završenom na kraju oktobra, opao je 60 odsto na 38,3 miliona dolara, dok je u istom periodu prošle godine iznosio 94,6 miliona dolara, preneo je Rojters.

Prihodi ove kompanije, koju su 1837. u Njujorku osnovali Čarls Lujis Tifani i Džon B.Jang, skočili su 5,2 odsto, na 959,6 miliona dolara, dok su po konsenzusu analitičara prognozirani na 968,9 miliona dolara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Slabiji rezultati „Tifanija“ zbog pada prodaje u Japanu

Izvor: Capital.ba, 27.Nov.2014, 08:21

VAŠINGTON, Američki proizvođač luksuznog nakita „Tifani“ (Tiffany) u periodu avgust-oktobar ostvario je manje prihode od očekivanih zbog slabe tražnje na japanskom tržištu.  Neto profit u trećem tromjesečju poslovne godine, završenom na kraju oktobra, opao je 60 odsto na 38,3 miliona...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.