Izložba japanskih i srpskih autora u Galeriji RTS-a

Izvor: RTS, 31.Maj.2015, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba japanskih i srpskih autora u Galeriji RTS-a

Izložba "Dva plus dva", koja obuhvata umetničke radove četvorice autora iz Japana i Srbije, otvorena je u Galeriji RTS-a.
Uz Milana Tucovića i Sašu Marjanovića, na Izložbi su predstavljeni ugledni japanski umetnici Micunori Kurašige i Masami Jošioka.

Izložba ima dijaloški karakter, s idejom dopunjavanja dve kulture i različitih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vizuelnih jezika - od slikarstva i fotografije, preko prostornih instalacija, do crteža i video-radova.
Pre otvaranja izložbe plesni par Vakako Išida i Kasei Inoue izveo je jednu tačku.
Izložba je otvorena do 20. juna, a u nedelju će u Galeriji RTS-a plesni par održati radionicu plesa za sve zainteresovane građane u 19 časova.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.