Gost Vesti - Zoran Terzić: Sa devojkama idem do Tokija

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jun.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gost "Vesti" - Zoran Terzić: Sa devojkama idem do Tokija

Kad kažeš odbojka, pomisliš na Srbiju. Kad kažeš ženska odbojka, prva asocijacija je Zoran Terzić. Dugogodišnji selektor naših odbojkašica, kreator svih uspeha poslednje decenije, broji "sitno" do još jednog takmičenja na koje će ga ispratiti nacija uvek gladna novih medalja.

Pred našim najboljim odbojkašicama je učešće u gran priju. Prvi vikend igra se u Ankari u kojoj će Srbija od 7. do 9. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << jula naspram sebe imati Tursku, Brazil i Belgiju. Potom slede putovanja u japanski Sendai (14-16. jul) i Hongkong (21-23. jul), a uz malo sreće i u Peking gde će se najuspešnije selekcije od 4. do 6. avgusta boriti za medalje.

Ženska reprezentacija Srbije se za početak ovog nadmetanja sprema punom parom. Generalnu proveru će imati naredne nedelje na "Kupu Borisa Jeljcina" u Jekaterinburgu. U Rusiju se polazi za koji dan, pa iz prenatrpanog Terzićevog dnevnog rasporeda treba "ukrasti" bar 45 minuta za gostovanje u našoj redakciji.

Sa selektorom je lako dogovoriti se. Može - može, ne može - ne može.

Imali smo sreće. Posle kratkog razmišljanja o narednoj obavezi, ugovaramo termin. I, naravno, dolazimo ranije pred hotel da ga pokupimo, jer Zoran Terzić ne voli kašnjenja ni na trening, ni na intervju.

Šta nam je selektor Terzić još rekao u redakciji "Vesti" čitajte samo u vikend izdanju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.