Deseti međunarodni konkurs za manga radove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Maj.2016, 06:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deseti međunarodni konkurs za manga radove

Japanska ambasada u Republici Srbiji obavestila je sve zainteresovane da je trenutno otvoren 10. međunarodni konkurs za manga radove. Rok za prijavu je 17. jun.

Konkurs se organizuje od 2007. godine, a pokrenut je na inicijativu tadašnjeg ministra spoljnih poslova, g. Taroa Asa, sa ciljem da se nagrade najbolji manga autori i autorke i da se na taj način doprinese popularizaciji manga kulture širom sveta.

Dobitnici nagrada će biti pozvani u Japan od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Japanske fondacije da prisustvuju ceremoniji dodele nagrada. Tokom desetodnevnog boravka u Japanu moći će da razmene iskustva i mišljenja sa nekim od najboljih manga autora, ali i da posete neke od najeminentnijih izdavačkih kuća i nejbitnijih lokaliteta u Japanu, navodi se u pozivu.

Detaljnije informacije o uslovima konkursa, kao i aplikacija za prijavu, mogu se pronaći ovde.

Svi zainteresovani iz Republike Srbije svoje prijave mogu poslati na adresu: Odeljenje za kulturu i medije Japanske ambasade u Republici Srbiji, Trešnjinog cveta 13, 11070 Novi Beograd - sa naznakom „Aplikacija za Deseti međunarodni konkurs za manga radove".

Radovi se mogu poslati i direktno na adresu Desetog međunarodnog konkursa za Manga radove: P.O.Box , MBE108 The Tenth International MANGA Award Executive Committee B1F Yuraku-cho bldg. 1-10-1 Yuraku-cho, Chiyoda-ku, Tokyo, JAPAN, Postcode: 100-0006.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.